Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
KICKSTART 2023, 20% PÅ NYHETER!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Nox Emotion Wpt 2021, Padelracket

Nox Emotion Wpt 2021, Padelracket

Nox
-40%
Nox Emotion Wpt 2021, Padelracket
Nox Emotion Wpt 2021, PadelracketNox Emotion Wpt 2021, PadelracketNox Emotion Wpt 2021, PadelracketNox Emotion Wpt 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

2019 blev NOX officiell racketsponsor till World Padel Tour. Nu, tillsammans med deras nya kollektion, kommer en helt ny modell, Emotion, som är ett racket orienterat kring kontroll och precision. 

Detta racket är utformat för spelaren som fortfarande är i sin utvecklingsfas i sin padel karriär. Det här är ett runt, lätt hanterligt racket med bra access till kontroll. Med det här racket kan du enkelt utveckla vidare dina tekniker och ta din padel till nästa nivå. 

Racket är precis som alla andra modeller från NOX utrustade med ett väldigt effektivt anti-vibrationssystem som förhindrar vibrationer i varje träff. 

Strukturen på detta racket bidrar till förökad spinn och effekt vid träffar och är perfekt för de spelare som gillar att skruva bollen.

Ramen är av 100% kolfiber för att göra den så hållbar som möjligt mot eventuella skador vid väggträffar, kollisioner med medspelare eller annat som kan ske.

Racket använder sig av den mångsidiga kärnan HR3 som NOX är mycket kända för, som de använder i majoriteten av sina toppracketar.

Fodral ingår!

Specifikationer

  • Vikt: 360-375 Gram
  • Ramprofil: 38 mm
  • Form: Rund
  • Balans: Lå
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGRANO046
EAN-kod8436567657807
VarumärkeNox
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåMotionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansLåg, Mellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan