Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Black Week after hours - Sista chansen!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Drop Shot Conqueror 9.0 Soft, Padelracket

Drop Shot Conqueror 9.0 Soft, Padelracket

Drop Shot
-36%
Drop Shot Conqueror 9.0 Soft, Padelracket
Drop Shot Conqueror 9.0 Soft, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Den nya Drop Shot Conqueror 9.0 SOFT delar funktioner med Drop Shot Conqueror 9.0, med droppform, vilket ger en relativt stor sweetspot och en medelhög balans för att få den perfekta mixen utav fart och kontroll. Skillnaden är att detta padelracket har en mjukare kärna som ger dig en skönare känsla men du har fortfarande access till kraft i slagen när du så önskar.

CURV 360 ARMOR tillsammans med TWIN TUBULAR SYSTEM ger dig ett hållbart padelracket som står emot bollträffen på ett närmast oslagbart sätt med grym vibrationsupptagning. 

Ytan på detta padelracket är uppbyggt av Rectangle Carbono, vilket innebär att varje kolfibertråd är uppbyggd av 24 000 trådar. Detta är utvecklat av Textreme i rektangulära former, för en större mekanisk verkan av elasticitet och reaktion vilket ger en snabbare respons när du slår på bollen och ger dig en distinkt träffkänsla. Du får dessutom mer stabilitet i och med att det är rektangulära plattor, vilket i sin tur bidrar till en skönare och mer komfortabel träffkänssla. 

Detta omsätts i praktiken till en otrolig träffkänsla med kontroll i högsta fokus. Detta reaktiva kolfiber ger också den hårt slående spelaren goda möjligheter till fart och kraft när det behövs.

3D FACE är det räfflade mönstret på ytan som erbjuder god effekt vid bollträffar samt spinn. 

Med en kärna bestående av EVA SOFT blir träffen mjuk och fokus ligger på att hjälpa till med farten samt absorbera oönskade vibrationer som i sin tur gör racket till ett skonsamt alternativ. 

Med top of the line teknologierna CORK CUSHION GRIP och SILICONE GRIP CHANNEL så lämpar sig detta padelracket ännu mer för spelare som har känningar i armbågen eller armen. 

POWER BEAM HEART stabiliserar racket vid bollträffar och erbjuder därav extra kontrollkänsla.

Helfodral ingår.

Specifikationer

  • Form: Dropp
  • Balans: Medel/Hög
  • Vikt: 360-380 Gram
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGDROPCON90SOFT
EAN-kod8435393574937
VarumärkeDrop Shot
FormDropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan