• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - Klicka här!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  RS Flow Ice Edition, Padelracket

RS Flow Ice Edition, Padelracket

RS
-78%
RS Flow Ice Edition, Padelracket
RS Flow Ice Edition, PadelracketRS Flow Ice Edition, PadelracketRS Flow Ice Edition, PadelracketRS Flow Ice Edition, PadelracketRS Flow Ice Edition, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

RS Flow är här - en nyhet från RS som vi har längtat efter länge. 

Flow är ett otroligt lättmanövrerat och lättspelat racket med grym kontroll och känsla tack vare den mjukare kärnan och det lätta, japanska glasfibermaterialet som även bidrar till en komfortabel och skonsam träffkänsla. 

Kärnan består av ett EVA Black material i en dynamisk densitet som ger dig styvhet i det snabba spelet och känsla i det långsamma spelet. Den låga balansen maximerar storleken på sweetspoten och gör racket lättare att hantera. Den runda utformningen passar perfekt till spelaren som värdesätter kontroll och precision över kraft. 

Ramen består av kolfiber för att öka stabiliteten i racket och skyddar samtidigt mot eventuella stötar eller smällar då ramen annars skulle spricka. 

Allt som allt är Flow ett racket som passar den absoluta nybörjaren till toppspelaren tack vare dess otroligt beundrade specifikationer. Racket kan lätt liknas med Nox ML10 som är en av marknadens mest sålda racket genom tiderna tack vare dess snarlika egenskaper och material, ett racket som utövas världen över av spelare på alla nivåer. 

Specifikationer

  • Form: Rund
  • Balans: Låg
  • Vikt: 360-370 Gram 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG92079
EAN-kod7350073937677
VarumärkeRS
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kontroll
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan