Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Månadsfinal! Upp till -80%.
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Bullpadel Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket

Bullpadel Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket

Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket
Bullpadel Vertex 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 Ctr 2022, PadelracketBullpadel Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

OBS!! Endast förbeställning. Genom att göra ett köp lägger du dig i kö och säkerställer ett exemplar. Vi har inte besked på exakt när men vi får in racket i omgångar hela tiden. Nästa levereras preliminärt i slutet av februari. 

Bullpadel Vertex 03 Control är en av de allra mest sålda racketerna inom Padel någonsin som även används flitigt på WPT bland annat av topp spelaren Fede Chingotto.

Nya 2022 års modell av Vertex 03 CTR har likt förgående års modell den otroligt uppskattade Air React Channel teknologin som är en uppbyggnad runt rackethalsen vars jobb är att dig ett mer aerodynamiskt racket med luftkanaler. Detta ska ge en stabil, smidigare och lättare effekt som ger dig snabbheten du behöver i det offensiva spelet men även kontrollen och känslan i det defensiva. 

Tack vare den runda formen och den låga balansen i racket får du extremt bra fart, spinn och effekt i träffen. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 Control kommit med en sandpappersliknande struktur som ger spelaren mer spinn och skruv i bollträffen. Racket är tillverkat med 12K kolfiber vilket innebär ett styvt ytskikt. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 den nya kärnan ADAPTIA som är av typen Multieva som är en blandning av densiteter som då ger spelaren ett mer allround resultat i både styvhet och mjukhet. Det yttre lagret har en högre densitet vilket genererar högre kraft vid snabba bollar, medan det inre lagret har en lite lägre densitet som ger dig mer känsla och kontroll vid långsammare bollar.

Du kan även i år anpassa vikten och balansen på racket genom att applicera 1-3 st Protector Custom Weight 3 gram och även Grip Custom Weight som appliceras i pluggen på racket, 5-10 gram. 

Racket är utrustat med Bullpadels populära vibrationsdämpningssystem Vibradrive som består av silikonmaterial längs hela handtaget för att dämpa vibrationer i varje träff. Även ramskyddet Metalshield kommer med racket för att skydda racket mot eventuella träffar i glas eller kollisioner på banan. 

Handledsremmen är bredare och skönare istället för det traditionella snöret som ofta sitter på padelrack. 

Racket kommer färdigmonterad med Bullpadels populära, innovativa grepp Hesacore som minskar vibrationer ifrån bollträffar vilket minskar skaderisken. Sedan levereras Racket med ett fodral med termostoppning som skyddar ditt racket. 

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Låg

Vikt: 360-375 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG463140
EAN-kod8445402124954
VarumärkeBullpadel
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan