• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021, Padelracket

Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021, Padelracket

Head
-25%
Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021, Padelracket
Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021, PadelracketHead Graphene 360+ Alpha Motion 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021 är racket i Alpha serien som riktar sig mot den avancerade damspelaren eller till spelaren som helt enkelt söker ett lättare racket. Racket används av WPT stjärna Ari Sánchez och besitter alla de fina egenskaper som har gjort Alpha Pro känd. 

Med Graphene 360+ och Smart Bridge tekniken får du sensationell känsla i dina träffar. Racket kombinerar precision, kraft och komfort. 

Alpha Motion är populärt för sin extrema spelbarhet och mångsidighet vilket låter dig fokusera på din teknik, på din touch och på din spelplan. Här får du ett stort fokus på det offensiva spelet och passar spelaren som gärna springer fram på nät för att avgöra bollarna.

Specifikationer

Form: Dropp

Balans: Medel

Vikt: 350-365 Gram

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG228141
EAN-kod726423376095
VarumärkeHead
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Dropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppLätt, Medel
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan