Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Black WKND - Nya deals!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Babolat Veron Air 2022, Padelracket

Babolat Veron Air 2022, Padelracket

Babolat
-22%
Babolat Veron Air 2022, Padelracket
Babolat Veron Air 2022, PadelracketBabolat Veron Air 2022, PadelracketBabolat Veron Air 2022, PadelracketBabolat Veron Air 2022, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Babolat Veron Counter är ett enklare, mjukare och mer komfortabelt alternativ till toppmodellen Viper Counter.

Veron Air precis som Viper Air är ett mycket innovativt och fräscht racket som testar någonting helt nytt. Med en lätt vikt och styvare yta får du ett lätthanterligt racket som fortfarande ger dig de offensiva komponenterna som du vill ha i ditt spel. Resultatet blir ett smidigt, snabbt och dynamiskt racket som du kan reagera snabbt med till varje situation. Träffytan består av både kolfiber och glasfiber vilket gör träffkänslan mjukare och tillför med mer precision och känsla. Du får även lättare tillgång till fart utan att behöva ta i lika mycket. 

Racket har en adaptiv träffyta där kolfiber och glasfiber har vävts samman för att kombinera fördelarna med de två olika materialen. Kolfiber bidrar med explosiv fart  och respons i det offensiva spelet samt glasfiber som ger en mer lättillgänglig fart i det defensiva spelet. Carbon Flex Technology tillför med den perfekta blandningen för att skapa ett mer mjuk och flexibelt rack som ger en dynamisk fart beroende på vilket typ av slag du utövar. 

Träffytan på Veron Air har ett räfflat mönster. Med 3D Spin får spelaren mer grepp på bollen och mer spinn samt effekt i bollträffen.

Med det nya, populära Vibrasorb System får varje slag en utökad komfort. Detta vibrationsdämpande system är integrerat i racket hals ovanför handtaget och reducerar vibrationerna som uppstår i varje slag. Resultatet är en utökad komfort och en minskad risk för skador såsom tennisarmbåge.

Likt tidigare modeller från Babolat är Veron Air designad med HPS-Technology. Hole Pattern-System förbättrar aspekter som fart och kontroll tack vare att de borrade hålen i racket är anpassade efter rackets form och sweetspot. Detta ger mer effekt i slagen för mer fart och mer grepp på bollen för utökad spinn.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG194492
EAN-kod3324921944920
VarumärkeBabolat
FormDropp
NivåMotionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansLåg, Mellan
EgenskaperAllround, Kontroll, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan