• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Månadsfinal - 10% på redan sänkta priser!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Harlem Padel Corex 18K 2021, Padelracket

Harlem Padel Corex 18K 2021, Padelracket

Harlem
-40%
Harlem Padel Corex 18K 2021, Padelracket
Harlem Padel Corex 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Corex 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Corex 18K 2021, PadelracketHarlem Padel Corex 18K 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Toppmodell från spanska Harlem Padel!

Corex 18K är en toppmodell i det nya Harlem Padel-sortimentet. Harlem Padel är ett exklusivt varumärke som tillverkar kvalitetsracketar i bra prislägen. Den stora skillnaden i förhållande till deras andra toppmodell Euphoria 18K-modellen, är trippelbryggan som du finner över handtaget. Denna brygga gör padelracket extremt stabit och solid vilket bidrar till en en otrolig kraft. 

Detta padelracket är droppformat och har en medelbalans vilket kombinerar en stor sweet spot och access till kraft med bra kontroll och förlåtande egenskaper i form av en större sweetspot. 

Slagytan på Corex 18K är tillverkat i kolfibermaterial med 18K, detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm². Detta ser till så att  träffytan är väldigt styv och i kombination med den mjukare kärnan är detta ett padelracket som ger dig fantastisk kraft i dem offensiva tillslagen utan att ge avkall på fart och sweetspot i mer defensiva lägen. 

Harlem har ett avtal tillsammans med antivibrationssystemet ShockOut. Dessa dämpare går att köpas separat till racket och medföljer inte som standard. Dämparna reducerar vibrationerna med upp till 60% vilket stöds av Higher Technical School of Industrial Engineers of the Polytechnic University of Madrid. Dessa bidrar även till en mjukare, mer skonsam träffkänsla vilket passar perfekt för dig som är mån om din armbåge eller som är skadebenägen. 

Kärnan är gjord av laminerat EVA Soft High Recovery som ger en mjuk touch med hög återhämtningsförmåga, vilket minskar vibrationer mycket effektivt.

Specifikationer

Form: Dropp

Balans: Medel

Vikt: 355-370 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG118
EAN-kod794775426928
VarumärkeHarlem
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Dropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan