• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - Klicka här!
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Dunlop Rapid Control 2.0 2021, Padelracket

Dunlop Rapid Control 2.0 2021, Padelracket

Dunlop
-46%
Dunlop Rapid Control 2.0 2021, Padelracket
Dunlop Rapid Control 2.0 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Lättare padelracket från Dunlop avsedd för den nya spelaren eller för motionären som söker efter ett balanserat och lättspelat racket som tillåter vidare utveckling. 

Ett lite lättare padelracket från Dunlop som passar många spelare. Sweetspoten är stor vilket gör racket tillgängligt för en bred mängd spelare. Ett riktigt fint racket för dig som är nybörjare eller motionär. Ett padelracket som kommer hålla länge och du kan utvecklas med.

Dunlop Rapid Control har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder goda resultat och fin träffkänsla. Medelbalansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen. Kärnan är av Eva Soft som ger en mjuk och behaglig bollträff.

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Medel

Vikt: 360 Gram

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTG10312151
EAN-kod7350100282626
VarumärkeDunlop
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan