Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Månadsfinal! Upp till -80%.
Tillbaka
Home  Bordtennis  Bordtennistillbehör  STIGA DNA Platinum XH, Black, 2.3, Bordtennistillbehör

STIGA DNA Platinum XH, Black, 2.3, Bordtennistillbehör

STIGA
STIGA DNA Platinum XH, Black, 2.3, Bordtennistillbehör
STIGA DNA Platinum XH, Black, 2.3, Bordtennistillbehör
Beskrivning

Beskrivning

DNA Platinum är det senaste tillskottet i STIGAs DNA-serie med en ny generation bordtennisgummin från Tyskland. Det här gummit passar bäst för professionella spelare som har en riktigt offensiv spelstil och förlitar sig på material av allra högsta kvalitet. Ytgummit har en unik gummikombination som ger suveränt grepp och skruv så att du kan avgöra bollar från verkligt tuffa vinklar. Den korta nabbstrukturen tillsammans med det tunna ytgummit gör också att DNA Platinum har plats för en tjockare svamp (ända upp till 2,3 mm) som ger dig ytterligare fart och kraft i spelet.

Tack vare PSC-teknologin (Power Sponge Cells) så får du en längre bollbana med mer effekt i slagen och en aggressivare båge vid loopspel. Svampporerna förstärker även kontakten mellan gummit och stommen så att du får det där krispiga, eftertraktade ljudet i tillslaget. Den extra hårda svampen är framtagen för dig som är ute efter högsta möjliga fart. Med det här gummit får du den kraft och fart du behöver för att kunna avsluta dueller på ett riktigt explosivt sätt. DNA Platinum är även optimerat för ABS-bollen och tack vare den unika kombinationen av naturgummi och syntetiskt gummi får gummit en betydligt längre hållbarhet.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerST-1712-0701-23
EAN-kod7318688033955
VarumärkeSTIGA
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan