Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Månadsfinal! Upp till -80%.
Tillbaka
Home  Bordtennis  Bordtennistillbehör  STIGA DNA PRO H, Black, 2.1, Bordtennistillbehör

STIGA DNA PRO H, Black, 2.1, Bordtennistillbehör

STIGA
STIGA DNA PRO H, Black, 2.1, Bordtennistillbehör
STIGA DNA PRO H, Black, 2.1, Bordtennistillbehör
Beskrivning

Beskrivning

DNA-serien är STIGAs första bordtennisgummin som tillverkats i Tyskland. Dessa bordtennisgummin är framtagna och anpassade för att passa en bredd av pingisspelare och spelstilar, från unga talanger som precis ska börja spela med sitt första egenlimmade gummi till professionella spelare som endast nöjer sig med det allra bästa.

Vi har utvecklat och designat DNA Pro tillsammans med spelare i det svenska och kinesiska landslaget för att ta fram ett gummi som passar en modern, offensiv spelstil. Ett bordtennisgummi för dig som spelar med mycket kraft, gillar att attackera och vill ha ett riktigt snabbt gummi som verkligen levererar när det gäller.

ESC-teknologin (Enlarged Sponge Cells) innebär att svampen har större porer som ger en katapulteffekt och därmed högre båge vid loopspel. Detta gör även att kontakten mellan stommen och gummit förstärks så att du får en bättre känsla och ett krispigt, klart ljud vid tillslaget. Den hårda svampen är framtagen för dig som är ute efter det allra bästa. Med det här gummit får du den kraft och fart du behöver för att kunna avsluta dueller på ett snabbt och effektivt sätt. DNA Pro har en unik nabbstruktur som är utvecklad för den nya generationens aggressiva spel med fokus på mycket kraft och skruv. Gummit är även optimerat för ABS-bollen och tack vare sammansättningen av både naturgummi och syntetiskt gummi håller det betydligt längre än tidigare generationers bordtennisgummin.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerST-1712-0301-21
EAN-kod7318688028791
VarumärkeSTIGA
Control76
Speed160
Spin134
StyleOff+
ITTF-GodkändJa
SvampHard
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan