• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Lagerrensning - Upp till 80% rabatt
Tillbaka
Home  Kläder  Sista chansen Herrkläder  Adidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herr

Adidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herr

Adidas
Adidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herr
Adidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herrAdidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herrAdidas Club Stretch Woven Shorts, Padel- och tennisshorts herr
Beskrivning

Beskrivning

Adidas Club Stretch Woven Shorts ger dig ett par superläckra herrshorts med svettabsorberande egenskaper och med en miljövänlig design. 

Dessa shorts är tillverkade för att ge dig den perfekta passformen och komforten under även de hårdaste matcherna. Det har man uppnått bland annat genom att designa plagget med svettabsorberande material. Adidas har lyckats med detta genom tekniken Aeroready som håller dig torr och ger dig en läcker kombination av polyester och elastan som ger ett härligt lyster.

I midjan finns det en justerbar resår som ger dig perfekt passform utan att du behöver kompromissa med komfort och rörelsefrihet.  

Samtidigt som du utspelar din motståndare på banan hjälper du till med en grönare vardag. Dessa shorts är nämligen tillverkade av ett material av hög kvalitet som Adidas har utvecklat återvunna material för att minska sitt plastavfall.

Modellens klassiske svarta design passar till allt. 
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGGH7222-S
EAN-kod-
VarumärkeAdidas
Storlek-
[No translation] ?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan