Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
SuperOktober! Upp till 50%!
Tillbaka
Home  Badminton  Badmintonracket  Yonex Duora 99, Badmintonracket

Yonex Duora 99, Badmintonracket

Yonex
-33%
Yonex Duora 99, Badmintonracket
Yonex Duora 99, BadmintonracketYonex Duora 99, BadmintonracketYonex Duora 99, BadmintonracketYonex Duora 99, Badmintonracket
Beskrivning

Beskrivning

Yonex Duora 99!

DUORA -  Forehand möter backhand med dynamisk dubbel design. DUORA: s banbrytande teknik placerar två unika ramformer i en revolutionerande racket.  Dominera spelet med kraftfulla forehands och snabba backhands.

DUORA är specifikt utformad för att ge spelare en bättre offensiv både på forehand och backhand. Racketen är utrustad med Yonexs DUAL OPTIMUM SYSTEM - en innovativ racketdesign som har olika ramformer på båda sidor om rackethuvudet. Den ena sidan av ramen är boxformad för att ge mer kraft i smashen, medan den andra är aerodynamiskt formad för att ge mer fart i backhanden. Tack vare denna dynamiska dubbla design kan spelare dominera spelet effektivt både med forehand och backhand. Forehand möter backhand med dynamisk dubbel design.

Duora 99 har medium flex i skaftet och neutral balans. Ett racket för dig som regelbundet spelar badminton. Och vill ta ditt spel till nästa nivå. Designad för den allsidiga spelaren som gillar ett racket som ger mycket kraft. Detta Yonex-racket är lämpligt för en komplett spelstil. Egenskaperna hos denna racket säkerställer att du har en bra kontroll med din forehand och den aerodynamiska sidan ger dig en snabb och bra backhand. Dessa kombinationer ger ett idealiskt racket för den mångsidiga spelaren. 

Racketen är strängad vid leverans.

Specifikationer

VIKT: 3U ca 88g

FLEX: MEDIUM-FLEX

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerR19DUORA99
EAN-kod4550086173014
VarumärkeYonex
NivåAvancerad, Motionär, Nybörjare
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan