Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Kampanj! Padelrack upp till 50% rabatt
Tillbaka
Home  Padel  Padelväska  STIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, Padelväska

STIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, Padelväska

STIGA
STIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, Padelväska
STIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, PadelväskaSTIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, PadelväskaSTIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, PadelväskaSTIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, PadelväskaSTIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, PadelväskaSTIGA X Hildebrand One Padel Bag Black, Padelväska
Beskrivning

Beskrivning

Stiga har nu tillsammans med det exklusiva branden Hildebrand tagit fram en exklusiv och praktisk padelväska för den mest kräsna spelaren som söker funktionalitet, design och kvalité. 

Väskan har hela sju fack vilket gör den mycket rymlig. Ett större samt två mellanstora fack där du får plats med 4-6 racketar, bollar, kläder. Du har även två mindre fack för tillbehör som mobil, nycklar, plånbok och andra värdesaker. Väskan har även ett separat fack med ventilation för skor. 

Padelväskan kan bäras både som en vanlig träningsväska och som en ryggsäck tack vare de axelremmar som Stiga x Hildebrand valt att applicera. 

Den helsvarta, stilrena designen i 100% vattenavvisande nylon och med dess exklusiva läderdetaljer gör detta till en storslagen padelväska. 

Stiga har tillsammans med Hildenrand tagit fram en exklusiv och rymlig padelväska för dig som vill kunna få med dig alla dina grejer utan att tumma på kvaliteten. Den här stora väskan har hela 7 fack så att du kan få med dig allt du behöver. Ett större och två mellanstora fack där du får plats med 4-6 racketar, kläder, bollar samt två mindre fack för värdesaker som mobil, plånbok och nycklar. Väskan har även ett separat, ventilerat fack för skor. Bär padelväskan som en vanlig träningsväska eller avlasta rygg och axlar och bär den som ryggsäck. Väskan är ett samarbete med varumärket Hildebrand. Den har en helsvart, stilren design i 100 % vattenavvisande nylon med exklusiva läderdetaljer för en tidlös look.

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer9681-1001-01
EAN-kod7318688032590
VarumärkeSTIGA
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan