Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Kampanj! Padelrack upp till 50% rabatt
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Nox Mj10 Luxury 2021, Padelracket

Nox Mj10 Luxury 2021, Padelracket

Nox
Nox Mj10 Luxury 2021, Padelracket
Nox Mj10 Luxury 2021, PadelracketNox Mj10 Luxury 2021, PadelracketNox Mj10 Luxury 2021, PadelracketNox Mj10 Luxury 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Till Nox 2021 års kollektion har tvillingarna Alayeto utvecklat varsin egen modell. MJ10 är Majos modell. Majo är den offensiva och aggressiva spelaren av de två och därav är racket anpassat för henne i en diamantform för att generera den där maximala kraften som hon och många aggressiva spelare söker. 

Träffytan är utrustad med 12K kolfiber vilket tillför med extra respons vilket är mycket förmånligt i framförallt det defensiva spelet men även i det offensiva. Denna modell använder sig av den helt nya kärnan Multilayered Black Eva som är uppbyggd av två olika material. Ett styvare och ett lite mjukare för att maximera kraften men inte heller på andra änden offra kontroll och känsla i bollträffen. För att minimera risken för skador och påfrestning på arm och armbåge har man använt sig av Nox avancerade anti-vibrationssystem - AVS som då minskar vibrationer.

Racket är inte avsett för damer perse utan passar framförallt för herrar, därav den högre vikten. Självklart så är racket optimalt även för damer men det är inte i en lägre vikt än resterande topp-modeller från Nox. 

Någonting som är unikt med Nox som skiljer dem mot många andra märken är att stjärnorna, i det här fallet Majo Alayeto spelar med exakt samma racket, omodifierat på World Padel Tour. Levereras med racketpåse. 

Specifikationer

Vikt: 360-375 Gram

Form: Diamant

Balans: Medel

 

 

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerP0377S
EAN-kod8436567657746
VarumärkeNox
FormDiamant
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan