Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Kampanj! Padelrack upp till 50% rabatt
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Drop Shot Power 1.0, Padelracket

Drop Shot Power 1.0, Padelracket

Drop Shot
Drop Shot Power 1.0, Padelracket
Drop Shot Power 1.0, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Drop Shot Power 1.0 är ett runt padelracket med låg balans som trots den stora sweet spoten ska generera och ge spelaren mycket fart och kraft i bollträffen tack vare den styvare träffytan.

Ramen är uppbyggd med det hållbara TWIN TUBULAR SYSTE som gör padelracket mer tåligt mot stötar och bidrar till en stabil träffkänsla.

Ytan på detta padelracket är uppbyggt av det så kallade CARBONO INNEGRA HIGH RESISTANCE som är ett elastiskt material som erbjuder spelaren mycket fart i sina slag samtidigt som du behåller en komfortabel och förlåtande träffkänsla tack vare den optimerade sweet spoten.

3D FACE är det räfflade mönstret på ytan som erbjuder mer effekt vid bollträffar som kräver detta för att maximera spinn.

Detta padelracket har två olika varianter av kärna för att ge spelaren en så dynamisk spelupplevelse som möjligt som anpassar sig efter typen av slag du utför - EVA SOFT samt ENERGY PRO MAXIMUM ELASTICITY. Kärnan EVA SOFT är kärnan som finns i hela racket som bidrar till att träffen blir mjuk och förlåtande samtidigt som den absorberar oönskade vibrationer. Den andra delen utav kärnan, ENERGY PRO MAXIMUM ELASTICITY, håller till i sweetspoten och ska vara tre gånger mer elastisk. Detta resulterar i att du får en skönare känsla och bättre fart och respons i träffen.

ANTIVIBRATION SYSTEM är ett system med 1 silikonstötdämpare på vardera sida av slagytan som fungerar väldigt effektivt. Detta bidrar till maximal elasticitet för att dämpa alla typer av vibrationer. Maximal minskning av vibrationer.
Dem är dessutom placerade långt ner på rackets slagyta för att inte vara i vägen.

Med top of the line teknologierna CORK CUSHION GRIP och SILICONE GRIP CHANNEL så lämpar sig detta padelracket ännu mer för skadebenägna spelare som vill skydda sin armbåge. 

Helfodral ingår.

Specifikationer

  • Form: Rund
  • Balans: Låg
  • Vikt: 360-380 Gram
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerDP244012
EAN-kod8435393574845
VarumärkeDrop Shot
FormRund
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan