Stäng
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
  • Blixtsnabb leverans
Kampanj! Padelrack upp till 50% rabatt
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Bullpadel Hack 2 2021, Padelracket

Bullpadel Hack 2 2021, Padelracket

Bullpadel
Bullpadel Hack 2 2021, Padelracket
Bullpadel Hack 2 2021, PadelracketBullpadel Hack 2 2021, PadelracketBullpadel Hack 2 2021, PadelracketBullpadel Hack 2 2021, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

 Bullpadel Hack 2021 är världens bästa spelare, Paquito Navarros nya racket på World Padel Tour. Hack är ett droppformat med en högre balanspunkt som maximerar kraften utan att offra för mycket kontroll. 

Precis som föregående modell har även Hack 2 2021 den nya kärnan ADAPTIA som är av typen Multieva som är en blandning av densiteter som då ger spelaren ett mer allround resultat i både styvhet och mjukhet. Det yttre lagret har en högre densitet vilket genererar högre kraft vid snabba bollar, medan det inre lagret har en lite lägre densitet som ger dig mer känsla och kontroll vid långsammare bollar. Hack 3 2021 precis som föregångaren använder sig även av det påkostade kolfiber materialet TriCarbon. 

Du kan även i år anpassa vikten och balansen på racket genom att applicera 1-3 st Protector Custom Weight 3 gram och även Grip Custom Weight som appliceras i pluggen på racket, 5-10 gram. 

Racket är utrustat med Bullpadels populära vibrationsdämpningssystem Vibradrive som består av silikonmaterial längs hela handtaget för att dämpa vibrationer i varje träff. Även ramskyddet Metalshield kommer med racket för att skydda racket mot eventuella träffar i glas eller kollisioner på banan. 

Handledsremmen är bredare och skönare istället för det traditionella snöret som ofta sitter på padelrack. 

Racket kommer färdigmonterad med Bullpadels populära, innovativa grepp Hesacore och kommer även med ett fodral med termostoppning som skyddar ditt racket. 

Specifikationer

Form: Dropp

Balans: Medel

Vikt: 360-375 Gram 

Egenskaper

Egenskaper

Artikelnummer459079
EAN-kod8434417846708
VarumärkeBullpadel
FormDropp
NivåAvancerad, Motionär
ViktgruppMedel, Tungt
BalansMellan
EgenskaperAllround, Kraft
[No translation] ?

  • Blixtsnabb leverans
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan