Varför ska du handla av oss?

Vår lägsta pris policy

När du handlar av oss ska du känna dig trygg med att du handlar för marknadens bästa priser. Vi ser alltid till så att vi har konkurrenskraftiga priser och att våra priser är rättvisa och i fas med de andra aktörerna som ligger lägst. Vår policy som gäller är:

Hittar du ett billigare pris på en annan svensk sida och använder dig av bästa pris garanti knappen som du hittar på varje produktsida får du 5% utöver att vi matchar priset på dessa. 

Hittar du ett billigare pris på en utländsk sida ska vi göra allt för att matcha även detta, dock utan ytterligare 5% då dessa priser ofta är väldigt låga. 

Service och funktion

Vi har ett stort fokus på service och funktion! Vi arbetar för att tillfredsställa er kunder då ni är det viktigaste som vi har. Det är ni som tillåter oss att jobba med det vi älskar och det är inte mer än rätt att vi erbjuder er fantastisk service, rådgivning och vid eventuella strul med förseningar kompenserar vi dig alltid. Här blir du väl omhändertagen!

Fri frakt & snabba leveranser

Vi erbjuder fri frakt om du beställer för över 300:- i hela Sverige. 

Vi har på lagervaror snabbast möjliga leverans, alltså 1-2 dagar. 

 

Öppet köp

Hos oss på Tengo.se har du rätt att ångra ditt köp inom 60 dagar. Du har alltså ångerätt under 60 dagar utan att behöva uppge någon särskild anledning vid returtillfället.