Om oss

Tengo grundades 2000 i Halmstad och har sedan dess bedrivit en e-handelsbutik vid sidan om en rad olika fysiska butiker samt filialer runtom i syd Sverige. Under åren har Tengo etablerat sig både i fysisk form och på nätet. Tengo har alltid haft en nästan instinktiv syn på god service, schyssta villkor, en garanterad lägsta prisgaranti samt mycket goda kunskaper. Med en rad experter samt föredetta spelare har vi stenkoll på allt som rör Racketsport. Vi håller oss ständigt relevanta och up-to-date, ser till att ha allt det nya från diverse märken som vi jobbar med uppe på sidan dag ett och självklart utbildar vi oss samt lär oss konstant nya saker om de olika produkterna vi jobbar med. 

Varför ska du handla av just oss? 

  • Vi har fri frakt från 300:-
  • Vi har en lägsta prisgaranti - om du hittar en produkt du vill ha som är billigare någonstans gentemot hos oss så är det bara att skriva, i nio av tio fall kan vi möta priset!
  • Vi har snabba leveranser inom Sverige då vi levererar på 1-2 arbetsdagar
  • Vi erbjuder öppet köp där vi också naturligtvis står för returen
  • Vi bryr oss väldigt mycket om er som kunder och om problem skulle uppstå vid leveranser eller annat, finns vi alltid där för er
  • Vi lyssnar och tar åt oss ständigt av feedback och försöker ständigt utveckla oss vidare, häng med oss!

Vår relation till PADELNUESTRO

Vi är en nära samarbetspartner till Padelnuestro då de är vår leverantör av en rad spanska märken samt flertalet av deras egna märken. Vi arbetar fortfarande med en majoritet av de svenska leverantörerna som vi under våra 20 år som Tengo har funnits- utvecklat goda relationer till. Under 2021 kommer vi att lansera vår internationella hemsida. För att detta skulle vara möjligt var vi tvungna att hitta en samarbetspartner för att få större muskler men även för att ge er kunder schyssta villkor här i Sverige. 

Detta är ett samarbete vi inlett med ära, då Padelnuestro är världens största aktör inom Padel samt ett företag som kommer tillåta oss att utveckla vårt bolag vidare. Vi är fortfarande ett svenskt bolag, Tengo Sport Sweden AB, med svenska rätter och lagar och självklart så levererar vi från våra varuhus i Sverige. Vår personliga service, kundtjänst och allt annat förblir detsamma. Detta förändrar egentligen ingenting för er konsumenter mer än att vi kommer kunna erbjuda ett bredare sortiment och mer konkurrenskraftiga priser. Detta är alltså något vi har gjort primärt för er, våra kunder. Tack för att ni handlar av Tengo och att ni fortsätter stötta oss i vår satsning.